Bilverkstad i Järfälla

Du kan alltid känna dig trygg med att lämna in din bil till oss för reperation eller service i Järfälla, Hässelby, Vällingby, du får alltid 2 års garanti på reservdelar och arbete.

Vår bilverkstad är en modern och fullutrustad bilverkstad för alla bilmärken, med kompetent pesonal har vi kunnat erbjuda allt från enkla reparationer till komplexa el-fel sedan 1999.

Du vet säkert att din bil har en serviceplan och att det med olika intervaller bör genomföras service av olika slag. Om du inte följer serviceplanen riskerar din bil att gå sönder. Varje bil som produceras är unik på flera sätt och det krävs både avancerad utrustning och en hel del kunnande för att den ska kunna servas på rätt sätt. Service på en bil är mycket mer än bara att ”byta filter och olja”. Vi följer alltid biltillverkarens rekomendationer.

Vi utför service och reperationer på alla bilmärken även lätta lastbilar. Vi kan hjälpa dig med att byta avgassystem, bränslepump, bromsbelägg, bromsok, bromsskivor, bromsslangar, drivknutar, bussningar, fjädrar, stötdämpare, sportchassi, hjullager, kamremsbyte, koppling, länkarmar, spindelled, vattenpump, växellåda (byte & renovering), framvagnsinställning, förbesiktning, AC-reparation & service, stöldskador & inbrottsskador, dragkrok m.fl.

Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

Öppettider

Måndag-Fredag: kl.08-18
Lördagar: kl.10-14

© 1995- Spånga Bilverkstad AB